Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΠΤΙΜΠΕΡ

Υλικά
1/2 κιλού στραγγιστό γιαούρτι 2%
500 γρ. κρέμα γάλακτος
3/4 κούπας ζάχαρη
1 1/2 πακέτου μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
μαρμελάδα της επιλογής μας


Εκτέλεση
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ και χτυπάμε το γιαούρτι,την κρέμα και
τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα ωραίο πηχτό μείγμα.

DSC_0011  

Περνάμε τα μπισκότα από το multi.

DSC_0013

Σε όμορφα μπολ βάζουμε 3-4 κουταλιές από τα τριμμένα
μπισκότα.

DSC_0014

Πάνω από τα μπισκότα βάζουμε μερικές κουταλιές από
την κρέμα.

DSC_0015

Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά τις στρώσεις και τελειώνουμε
απλώνοντας στην επιφάνεια της κρέμας την αγαπημένη μας μαρμελάδα.Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά για αρκετές ώρες.
Σερβίρουμε

 ΣΗΜ:Μπορούμε να κάνουμε όσες στρώσεις μπισκότου-κρέμας θέλουμε σε κάθε
μπολ,ανάλογα με το μέγεθος που έχουν.
Αυξάνουμε ή μειώνουμε την ποσότητα της ζάχαρη ανάλογα με το πόσο γλυκιά
είναι η μαρμελάδα μας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...